Top KADO’S en meer voor Vaderdag bij Den Bleker

Top KADO’S en meer voor Vaderdag bij Den Bleker.

Zondag is het Vaderdag. Bij Den Bleker Hout en dB Tuinmaterialen hebben wij alle kado’s voor uw tuin en buitenverblijf, zoals De Dutch Design producten van COSI.

Cosi Fires maakt moderne, betaalbare Vuurtafels, Gaslantaarns, Houtkachels, Burners, Warmtekussen en meer. In diverse formaten en eigentijdse kleuren.

ENJOY THE MOMENTS IN LIFE
Genieten van een goed glas wijn met familie en vrienden in je eigen tuin, op vakantie of gewoon onderweg. Alle Cosi producten zijn gemaakt om extra van deze mooie momenten in het leven te genieten.

Voor iedere situatie hebben wij een passend warmteproduct. Of je nu veel of weinig ruimte hebt, van je loungehoek een echte sfeervolle en warme plek wilt maken of dat je op zoek bent naar die eyecatcher voor in je tuin, dankzij onze diversiteit aan producten vind je altijd de Cosi die bij je past.

DUTCH DESIGN VOOR VADERDAG
De Cosi sfeer en warmtemakers blinken uit in kwaliteit, design en oog voor detail. Ieder jaar volgt er een nieuwe toonaangevende collectie, de nieuwe ontwikkelen zijn altijd op de trends. De complete Cosi collectie is bedacht door onze designers in Nederland, Dutch design dus.

Den Bleker Hout en Den Bleker Tuinmaterialen zijn dealer van Cosi in het Groene Hart

 

Alle COSI producten zijn bij ons online te bekijken of direct te bestellen op:

www.dbhout.nl/product-categorie/tuin/cosi-fires/

Ook hebben we diverse vuurtafels en warmteproducten in onze showtuinen staan.
Kom langs in Bodegraven of Nieuwkoop. U bent van harte welkom!

 

Team Den Bleker