Openingsacties bij dB Tuinmaterialen

Voorjaar 2020: met een nieuwe superlocatie voor dB Tuinmaterialen aan de Zuidzijde 54 in Bodegraven, gelegen aan de kruising van de randweg – de Broekveldselaan – met de Zuidzijde. Veel groter en ruimer opgezet met voldoende parkeerplaatsen en een gemakkelijk bereik voor aanhangwagens en trailers.

Er komen ruim 300 soorten tegels in de showtuin, evenals een 16-tal tuinhuizen, veranda’s, tuinkamers en carports. Daarnaast een grote sortering tuinhout, tuinverlichting, natuursteen beelden en menhirs (vanuit Asterix en Obelix) tot wel 3 meter!

In de showhal staan alle ruim 50 tuinschermen en -deuren uitgestald. Verder komt er een afdeling met een configuratieprogramma waar den Bleker zo uw maatwerk tuinhuis op het scherm in de gewenste maat, kleur enz. kan laten zien. Tevens wordt er een Virtual Reality bril geïntroduceerd (als eerste in Nederland), waar u alle gekozen tegels in 6 voorbeeldtuinen zelf kunt aanschouwen.

Ook is er een groot aantal hoveniers waar we mee samenwerken om uw tuin compleet in te richten met de producten van den Bleker Tuinmaterialen.

Kortom, kom snel, de koffie en een drankje staan klaar om met u op de nieuwe vestiging te toosten!


Openingsacties o.a.:  (klik op foto voor meer aanbiedingen en acties)