Snel kleine of grote hoeveelheden beton afhalen

Bij dB Tuinmaterialen in Bodegraven kunnen wij snel kleine hoeveelheden beton, specie of cement leveren. Ook zagen wij diverse betonproducten op maat. Voor particulieren en bedrijven. Bezorgen met onze vrachtauto is mogelijk of kom zelf ophalen wanneer u wilt. Vakbekwaam personeel. Grote voorraad betonproducten, tegels, sierbestrating, zand, grind, cement, specie en beton. Vraag naar de mogelijkheden.
dB Tuinmaterialen Bodegraven

Op maat zagen van hout

Bij dB Hout in Nieuwkoop kan al het hout op maat gezaagd worden. Voor particulieren en bedrijven. Bezorgen is mogelijk of kom zelf ophalen wanneer u wilt. Vakbekwaam personeel. Grote voorraad hout. Vraag ook naar de mogelijkheden.
dB Hout Nieuwkoop

Een Aluminium Veranda of Houten Buitenverblijf op maat

VERRIJK UW WOONGENOT MET EEN VERANDA. Onze veranda’s zijn leverbaar in vele standaard maten. De veranda wordt geleverd als compleet bouwpakket (zonder funderingsvoeten), voorzien van een duidelijke handleiding. Op deze manier is de veranda eenvoudig zelf te monteren. Uiteraard kan een veranda of buitenverblijf ook op maat worden gemaakt en of door ons montageteam ter plekke worden gemonteerd.

Naast de standaardpakketten, leveren dB Hout en dB Tuinmaterialen ook buitenverblijven of veranda’s op maat. Deze worden dan geheel op basis van uw specifieke wensen gefabriceerd. Bespreek samen met onze specialist uw specifieke situatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Liever niet zelf aan de slag met een bouwpakket? Vertrouw gerust op het deskundige montageteam van Den Bleker. Vakkundig en jaren ervaring. Montagekosten zijn afhankelijk van de uiteindelijk te leveren Veranda, Blokhut, Buitenverblijf e.d. alsmede de locatie. Vraag naar onze concurrerende tarieven.

  Inspiratie opdoen

  Even inspiratie komen opdoen? Dat kan, in onze speciaal daarvoor ingerichte fraaie indoor en outdoor showtuinen in Bodegraven en Nieuwkoop. Kom vrijblijvend langs. Onze specialisten helpen u graag verder en de koffie staat altijd klaar ...

  Tuinaanleg en Grote projecten op maat door Den Bleker Vakgroep

  Vakbekwaam personeel

  Wij leveren overal en altijd

  Top maatwerk van Den Bleker bij Pannenkoekerie 't Veldhuis