Alle KADO’S en meer voor Vaderdag bij Den Bleker

Bij Den Bleker alle KADO’S en meer voor Vaderdag.

Zondag 20 juni 2021 is het Vaderdag. Bij Den Bleker Hout en dB Tuinmaterialen hebben wij alle kado’s voor uw tuin en buitenverblijf, zoals de super solide tuinkasten, bergingen en opbergboxen van Biohort of moderne LED buitenverlichting van LightPro te bedienen met een App vanaf je smartphone.

Buitenverlichtingsacties bij Den Bleker Hout en dB Tuinmaterialen.
Nu met gratis verzending vanaf € 50,- euro in heel Nederland!

Online keuze uit het gehele assortiment van Lightpro.
Voor professionals en particulieren.

Nieuw – Switch Plus
Met Garden Lights Plus maak je jouw 12 volt tuinverlichting SMART. Voor het bedienen van het lichtsysteem gebruik je de Garden Lights Plus Switch in combinatie met de App. Met één druk op de knop verlicht je de hele of een deel van de tuin. Omdat je de instellingen van afstand kunt beheren en wijzigen, zorg je ervoor dat lampen nooit onnodig blijven branden. De Garden Lights Plus Switch werkt op bluetooth en is in een handomdraai aangesloten.

Nieuw – Biohort
Biohort bergingproducten bieden de beste kwaliteit, functionaliteit en zekerheid.
Biohort maakt solide en stijlvolle bergingen, mini-garages, tuinkasten en opbergboxen. Hun lange levensduur en onderhoudsvrijheid is een begrip geworden. Verkrijgbaar in diverse maten en moderne kleuren én tot 20 jaar garantie!

We hebben uiteraard nog veel meer vaderdagkado’s om uit te kiezen!
Bestel nu rechtstreeks online in de webshop of kom langs in onze fraaie showtuin in Bodegraven of onze grote binnentuin in Nieuwkoop.

> naar alle Tuinverlichting: www.dbhout.nl/product-categorie/verlichting

> naar Biohort bergingen: www.dbhout.nl/product-categorie/tuin/biohort


Team Den Bleker